Introductiedagen

Tijdens de introductiedag maak je kennis met de faculteit, de leslokalen, je medestudenten, de studentenbegeleiding, enz. Je krijgt er bovendien veel praktische informatie waardoor je goed geïnformeerd naar je eerste les kunt gaan (cursussen, handboeken, lessenrooster, groepsindeling, practica, oefeningen, enz.). Mis de introductiedag niet!

De introductiedagen voor academiejaar 2022-2023 zullen plaatsvinden in de week van 19 t.e.m. 23 september 2022. Inschrijven kan t.e.m. zondag 18/09/2022. 

  • Woensdag 21-09-2022 - introductie voor nieuwe studenten in het schakel- en voorbereidingsprogramma Bestuurskunde en publiek management, Business Economics, Business Engineering, Economics en Handeswetenschappen 
  • Woensdag 21-09-2022 - introductie voor nieuwe studenten in eerste bachelor Bestuurskunde en publiek management (>> Breng je taalkeuze in Oasis in orde vóór de introductiedag!)
  • Donderdag 22-09-2022 - introductie voor nieuwe studenten in eerste bachelor Handelswetenschappen (>> Breng je taalkeuze in Oasis in orde vóór de introductiedag!)
  • Vrijdag 23-09-2022 - introductie voor nieuwe studenten in eerste gemeenschappelijke bachelor Economische wetenschappen, Toegepaste economische wetenschappen en Handelsingenieur 
De inschrijvingen voor alle introductiedagen zijn afgesloten. Wie nog wil inschrijven moet ons mailen  met als onderwerp "inschrijven introductiedag + opleiding"

Introductiebrochure

De introductiebrochure bundelt alle praktische informatie die je nodig hebt om vlot te starten aan de faculteit Economie en Bedrijfskunde en is een goede voorbereiding op de introductiedag. Het is nog steeds in je eigen belang om de introductiedag bij te wonen, want dan worden o.a. de lessenroosters en de groepsverdeling toegelicht.

    Deze brochure bevat heel wat praktische informatie om vlot te starten in je nieuwe opleiding. Neem deze op voorhand al eens door. 

    Download de introductiebrochure hier.